KinderdagopvangWerk of studie combineren met je gezin? Op onze kinderdagopvang kunnen kinderen tussen 0 en 4 jaar van 7 uur tot 18.30 uur terecht. Naast de juiste verzorging is er ook aandacht voor allerlei ontwikkelingsgebieden. Onze kinderdagopvang is een warme plek, waar kinderen met plezier de dag doorbrengen.

Opvang en onderwijs op één locatie
Het grote voordeel van het kinderdagverblijf op Kindpark Boekel is dat je er opvang en onderwijs op één locatie vindt. Dat betekent dat opvang en onderwijs nauw samenwerken en dat heeft veel voordelen. Bijvoorbeeld dat de overgang van opvang naar onderwijs niet zo groot is voor je kind. En het is praktisch voor jou als ouder, want je kunt je kinderen (als je er meerdere hebt) 's ochtends op één locatie afzetten en aan het eind van dag weer ophalen.   

Peutergroep
Voor kinderen van 2 tot 4 jaar hebben we de peutergroep. Vroeger heette dat kinderdagverblijf of peuterwerk, wij noemen het Peuterwereld. Samen met andere peuters word je kind dan spelenderwijs voorbereid op de overgang naar de basisschool. 

Wil je meer praktische info over de dagopvang? Lees dan de folder dagopvang

Rondleiding of inschrijven?
Wil je een keer een kijkje komen nemen op ons kinderdagverblijf? Je kunt dan met eigen ogen zien hoe het er bij ons aan toe gaat. We nemen dan ook de tijd om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Bel of mail even naar ons kindcentrum om een afspraak te maken.  

Pedagogisch beleidsplan
Beleidsplan veiligheid en gezondheid KDV
Klachtenregeling